Bijzondere verhalen van en voor mensen...

Het is alweer vrijdag dat ik dit schrijf en vrijdag is meestal een lekkere dag voor mij. Ik kijk terug op een goede week met behandelingen. De woensdagen doe ik administratie, zet ik al een Vrij van Pijn Tip klaar en beantwoord ik voicemails en emails. En vrijdag is ook een dag om weer wat te ontspannen, nog wat kleine dingetjes te doen en af te maken. Niet dat dat altijd lukt.....!

Wist je dat ik erg hou van verhalen lezen? Bijzondere verhalen van en voor mensen, over anekdotes en metaforen. Verhalen roepen beelden op, waarmee ze belevingen en ervaringen versterken. Veel verhalen bestaan al zo lang als de mensheid en worden al eeuwenlang verteld. Veel andere verhalen ontstonden gisteren en vandaag en worden morgen onder woorden gebracht.

Ik verzamel zelf verhalen die me raken op een andere website die ik heb. Misschien vind je het leuk om eens te kijken,  www.inspirerendeverhalen.nl.

 

Veel leesplezier en hartelijke groeten,

Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Nieuwsbrief

Meer ervaringen van cliënten, artikelen en de agenda.

Praktijk gegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878

Praktijkgegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878