Je bent er misschien wel klaar voor om een ontdekkingstocht met mij te maken. Zondag gaan we het hebben over wie er eigenlijk aan het roer staat van jouw gezondheid. Wie heeft uiteindelijk echt de controle over wat er gebeurt met jouw pijnklachten, of ze zo blijven of je ervan herstelt, ondanks de prognose van de artsen. Wil je aandacht en energie blijven verliezen aan je pijnklachten en beperkingen? Of wil je genieten van het leven en alles waar je zo naar verlangt?

Wie neemt eigenlijk de beslissingen over jouw gezondheidsomstandigheden?
Is dat je dokter, je partner of zijn dat andere mensen in je omgeving? Daar is in principe niks mis mee. De vraag is alleen wat je nog meer nodig hebt om die grote stap te maken om weer te herstellen. Want dat is mogelijk.

Als je niets doet of niet genoeg blijft de pijn je de baas. En dat voelt niet goed.

Jij bent de enige die echt weet hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat je erg op de proef wordt gesteld als je te maken hebt met pijnklachten of ziekte. Zeker als deze klachten niet meer weg lijken te gaan.

Laten we gewoon even in kaart brengen wat er beschikbaar is voor herstel en verbetering. Hoe je je zelfstandigheid, je onafhankelijkheid, maar ook je soepelheid en je mobiliteit, kunt vasthouden of juist weer terug kunt pakken. Daar zijn meestal maar een paar stappen voor nodig.

Zondag 15 september gaan we het hier over hebben. Er zijn nog een paar plaatsen: https://vrijvanpijn.nl/infomiddag.

Ik hoop je dan te ontmoeten!

Wim Beek helpt al meer dan 30 jaar mensen van pijn en beperkingen naar gezondheid en vrijheid. Hij richt zich op mensen die vastlopen in het ziekenhuis en is gespecialiseerd in het behandelen van artrose en posttraumatische dystrofie.

continue reading

Related Posts

 • 207 words-1 min read-

  December is een belangrijke¬†maand om te kijken of je de […]

  Lees meer
 • 685 words-3 min read-

  Misschien heb je ooit geleerd dat je pas gelukkig wordt: […]

  Lees meer
 • 582 words-3 min read-
  Lees meer