Eens in de 3 maanden een Informatiemiddag

Het afgelopen jaar is een intensieve en vruchtbaar jaar geweest. Met de behandelingen hebben we weer veel bereikt, zoals je in de Vrij van Pijn Tips en op de website altijd kunt lezen. Daarnaast hebben we bijna elke maand één of twee workshops gegeven over onderwerpen die te maken hebben met pijn en ziekte, gezondheid en herstel. We hebben maandelijks informatiemiddagen gedaan met interessante thema's. In januari hebben we een nieuwe website en een nieuwe blog gemaakt. En nog veel meer....

Deze blog van Vrij van Pijn is eigenlijk het nieuwste. In de blog lees je meer persoonlijke berichten over mijzelf in mijn werk en privé. Ik krijg veel reacties en dat vind ik hartstikke leuk. Want ik maak graag contact met lezers en neem de tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden. Dat doe ik dan rechtstreeks en soms (met toestemming) plaats ik het in de blog.

Omdat we al veel informatie beschikbaar maken op de website en in Vrij van Pijn nieuws, hebben we besloten om na de komende zomer één keer per drie maanden een nieuwe informatiemiddag te organiseren, in plaats van elke maand. Die zullen dan plaatsvinden in augustus (eind), november, februari en mei.
De precieze data en tijden krijg je zoals je gewend bent op de website, in Vrij van Pijn nieuws en op de blog. Ik hou je op de hoogte!

Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Nieuwsbrief

Meer ervaringen van cliënten, artikelen en de agenda.

Praktijk gegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878

Praktijkgegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878