Email van Diana uit Curaçao

Beste Wim,

 

Met heel aandacht heb ik je "Vrij van Pijn Tip" gelezen. Je hebt helemaal gelijk en zo doe ik het ook. Zoals ik je eerder geschreven  heb heerst hier de muggenziekte die heel veel mensen "geveld" heeft.  Het tast je skelet aan. Stijfheid en heel veel pijn zijn daarvan de gevolgen. Ook een gevoel van ziek zijn met misselijkheid en alles erop en eraan.

De meeste mensen liggen in bed. Zij die mijn leeftijd hebben kunnen haast niet lopen en hebben ook geen eetlust meer.

Ik heb geen medicijnen genomen en ben blijven bewegen ondanks heel veel pijn.

Wat ik neem zijn mijn vitamines en een natuurlijk supplement voor het skelet.

Een paar dagen kwam ik niet aan dansen (in huis) en Qigong toe. Opeens begreep ik dat ik eraan toegaf en mezelf zielig vond. Dat duurde slechts drie dagen en opeens dacht ik :"Mooi niet" en begon weer mijn dingen te doen. Gisteren voelde ik weer de blijheid in mezelf terug komen.

Natuurlijk is mijn lichaam nog niet helemaal pijnvrij, maar ik voel me weer sterker.

Ook heb ik niemand gevraagd om iets voor me doen. Heb zelf mijn boodschappen gedaan, gekookt enz. Ik ben trots op mezelf. hahahaha.

 

Heel veel sterkte en plezier in je werk (heb je al, hahaha).

 

Un brasa,

 

Diana

Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Nieuwsbrief

Meer ervaringen van cliënten, artikelen en de agenda.

Praktijk gegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878

Praktijkgegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878