Geslaagde Introductiemiddag op 29 november

De Introductiemiddag voor mensen die van pijn door artrose af willen, vanmiddag was weer erg interessant. Mensen uit het hele land waren door de storm en regen naar Leiden gekomen, zelfs een paar van over de grens.
Opvallend was dat er relatief veel uit de streek rond Zwolle kwamen.

Niet zo gek als je bedenkt dat afgelopen week een groot artikel is verschenen in "De Stentor", de grote regionale krant uit die omgeving. Het artikel ging over de lotgevallen van het leuke meisje Iris (intussen 10 jaar) dat helse pijnen heeft geleden door posttraumatische dystrofie, en de behandelingen die ze heeft ondergaan bij Vrij van Pijn. Ik heb haar van februari tot september dit jaar in behandeling gehad en ze was weer helemaal van de pijn af. Lees het artikel morgen op deze blog.

De deelnemers aan de Introductiedag stelden hele goede vragen, meestal over hun eigen persoonlijke omstandigheden. Ze wilden meer weten over wat er te doen is aan pijn en hoe je er vanaf komt. Ik heb in de introductie verteld over het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn, hoe het lichaam kan herstellen ondanks de prognose van de dokter.  en hoe dat dan werkt en eruit ziet. En over de resultaten die ze kunnen verwachten aan het eind van het programma. Twee excliënten die ik van de pijn heb afgeholpen, Lodie (had posttraumatische dystrofie) en Emko (had pijn in zijn heup door artrose) hebben hun bijdrage geleverd aan de middag. Ze hebben verteld over hun pijnverleden, hoe ze zijn verbeterd en zelfs van hun pijn zijn afgekomen door de behandelingen bij Vrij van Pijn.

Al met al een geslaagde middag! De volgende is weer in februari volgend jaar.

Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Nieuwsbrief

Meer ervaringen van cliënten, artikelen en de agenda.

Praktijk gegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878

Praktijkgegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878