knieën

Hannah is een leuke, levendige vrouw van 65. Als euritmie docente heeft zij altijd gedanst voor haar werk. Ze kwam de praktijk binnen met pijnlijke, dikke knieën door artrose. Het dansen was te zwaar voor haar geworden. Ze kon eigenlijk niet goed, of soms helemaal niet meer, werken en dat maakte haar moedeloos en verdrietig. Ze maakte zich erg zorgen over de datum dat ze met pensioen moest gaan.

Vanaf het begin van het behandelingsprogramma voelde ze zich stap voor stap sterker en had ze steeds minder pijn aan haar knieën.

Intussen is Hannah 65 en ze heeft besloten om door te gaan met haar werk als euritmie-lerares. Ze heeft nieuwe opdrachten gekregen op een paar lagere scholen en instituten in Zuid-Holland.

Als danseres is ze nu aan het oefenen voor het toneelstuk “Traumlied Olav Asteson”, een pittig stuk. Ze vindt het fantastisch en haar ogen stralen als ze erover vertelt. Ze liet me foto’s zien van toen ze hetzelfde stuk danste toen ze 18 was. In hetzelfde theater ook nog eens. Heel bijzonder voor haar…..

Hannah heeft in december het “Traumlied” gedanst en ze is zo blij dat alles goed ging met haar knieën.
“Zo kan ik nog jaren vooruit met dansen”, zei ze voldaan.

continue reading

Related Posts

 • 419 words-2 min read-

  Lees het verhaal van Else: Ik had diverse klachten: pijn […]

  Lees meer
 • 1101 words-6 min read-

  Ik deel graag met je dit artikel…: Ken je dat? […]

  Lees meer
 • 448 words-2 min read-

  Lees het verhaal van Sanne die van de pijn door […]

  Lees meer