knieën

Lees het verhaal van Hannah:

Hannah is een leuke, levendige vrouw van 65. Als euritmie docente heeft zij altijd gedanst voor haar werk. Ze kwam de praktijk binnen met pijnlijke, dikke knieën door artrose. Het dansen was te zwaar voor haar geworden. Ze kon eigenlijk niet goed, of soms helemaal niet meer, werken en dat maakte haar moedeloos en verdrietig. Ze maakte zich erg zorgen over de datum dat ze met pensioen moest gaan.

Vanaf het begin van het behandelingsprogramma voelde ze zich stap voor stap sterker en had ze steeds minder pijn aan haar knieën.

Intussen is Hannah 65 en ze heeft besloten om door te gaan met haar werk als euritmie-lerares. Ze heeft nieuwe opdrachten gekregen op een paar lagere scholen en instituten in Zuid-Holland.

Als danseres is ze nu aan het oefenen voor het toneelstuk “Traumlied Olav Asteson”, een pittig stuk. Ze vindt het fantastisch en haar ogen stralen als ze erover vertelt. Ze liet me foto’s zien van toen ze hetzelfde stuk danste toen ze 18 was. In hetzelfde theater ook nog eens. Heel bijzonder voor haar…..

Hannah heeft in december het “Traumlied” gedanst en ze is zo blij dat alles goed ging met haar knieën.
“Zo kan ik nog jaren vooruit met dansen”, zei ze voldaan.

Wim Beek helpt al meer dan 30 jaar mensen van pijn en beperkingen naar gezondheid en vrijheid. Hij richt zich op mensen die vastlopen in het ziekenhuis en is gespecialiseerd in het behandelen van artrose en posttraumatische dystrofie.

continue reading

Related Posts

 • 1111 words-6 min read-

  ‘Heb je het al opgegeven?’: Ken je dat? Dat als […]

  Lees meer
 • 304 words-2 min read-

  Lees het verhaal van Angela die wanhopig was van de […]

  Lees meer
 • 435 words-2 min read-

  ‘Laat je niet gek maken door je dokter!’: In veel […]

  Lees meer