Meld je hier aan

Gratis Informatiemiddag

Je kunt van je pijn afkomen. Ondanks de prognose van je specialist.
Ik zal je laten zien wat daarvoor nodig is en hoe je dat kan aanpakken – stap voor stap. Hoeveel je er ook al voor hebt gedaan.

Logisch, want je wilt je weer normaal en soepel kunnen bewegen en je lekker voelen in je eigen lichaam. Je hebt zoveel verschillende dingen gehoord en gelezen dat je niet meer weet wie en wat je moet geloven. Maar je wilt gewoon van je pijn af. En terecht!

Ik nodig je graag uit voor de Informatiemiddag op zaterdag 3 december. Deze is wellicht interessant voor je om bij te wonen. Al was het maar om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor bestrijding van pijn en herstel van je klachten. Mogelijkheden waar je misschien nog niet aan hebt gedacht.

Het thema is:

Nieuwe mogelijkheden voor pijnbestrijding en herstel

We gaan het hebben over:

• Hoe het komt dat lichamen ziek worden en blijven
• Welke mensen ik kan behandelen, welke mensen niet en waarom niet
• Hoe de behandelingen werken, zonder medicijnen
• Naar welke effecten van de behandelingen je kunt uitkijken op korte en lange termijn
• Hoe je kunt ontsnappen aan blijvende pijn en beperkingen en je kunt richten op herstel en vrijheid

• Je krijgt een korte demonstratie van een behandeling.

Ik heb een ex-cliënte uitgenodigd die ik eerder heb behandeld. Misschien ken je haar van haar ervaringen in de nieuwsbrieven onder de kopjes ‘Gerrie in de praktijk’.

Zij vertelt het verhaal over haar pijnklachten, haar ziekte- en gezondheidsverleden en hoe zij bij Vrij van Pijn van de chronische pijn is afgekomen.

Voor wie:
Deze informatiemiddag is in het bijzonder voor mensen met artrose of posttraumatische dystrofie die van hun pijn af willen.

Wanneer:
Zaterdag 3 december, van 13.30 tot 16.00 uur

Waar:
De Oase
Ericaplein 1
6951 CP Dieren

Toegang is gratis
Parkeren is gratis voor deur.
Koffie, thee en water zijn gratis.

Er is plaats voor 25 personen

Meld je hier aan

 

Wat vonden anderen:

“Ik kende deze werkwijze nog niet, maar vond de informatie nuttig en concreet. Fijn dat er een demo was, dan kon ik zien wat me staat te wachten als ik met de behandelingen start. Ik vond het heel bijzonder en het wekte vertrouwen.”
Anita de Vries, Den Haag

“De ervaring van het effect van een behandeling voelen was heel fijn. Dank je wel!”
Erica van Leeuwen, Haarlem

“Ik vond het informatief en heel interessant. Ik had het meeste aan de uitleg over het energieniveau.”
P. Haenen, Leiden

“Goede uitleg en weer wijzer geworden.”
Ria Valkenburg, Amsterdam

“Vooral de andere kijk op ziekte en gezondheid vond ik interessant. Hoe je ziek wordt gehouden in het ziekenhuis en zo een patiënt blijft.”
Femke Koppen

“Heel zinvol. Ik vond het zeer interessant om te horen dat er niet alleen gekeken wordt naar de symptomen, maar ook hoe het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam weer geactiveerd kan worden zodat zelfs verbetering weer kan plaatsvinden.”
S. Boonman, Zoetermeer

“Ik vond het zeer interessant! Ik had veel aan de gehele uitleg over hoe je hier bent gekomen en hoe je te werk gaat. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit traject ga starten voor mijn zoon.”
Ilse Hakkens, Eersel

“Zeer inspirerend. Er was genoeg ruimte voor vragen en je gaf goede en duidelijke antwoorden op alle vragen.”
Mw. Crocus, Leiderdorp

“De methode van behandelen vond ik zeer interessant. De eerlijkheid vond ik prettig, dat je ook niet alles weet en kan oplossen. De ex-cliënte was heel inspirerend om te “bewijzen” dat het ook echt helpt.”
Rob Roelofs, Papendrecht

“Ik vond het geweldig, super, fantastisch! De bewustwording vond ik heel belangrijk om te begrijpen wat het is en hoe het werkt. Dat waren eye-openers voor mij. Ik heb nu handvaten en ga me aanmelden voor het behandelingstraject.”
Mariette P. Oegstgeest

“Ik vond het zeer verhelderend.”
Margreet Gijzemij, Leiden