Video 4: Neem een beslissing

 

 

Tekst bij de video (ondertiteling):

Wij leven in een vrij land, wij kunnen dan ook in vrijheid leven als we zouden willen. Ieder van ons heeft dezelfde kansen, we hebben allemaal de beschikking over dezelfde middelen en mogelijkheden om onze dromen te realiseren, om onze diepste wensen in vervulling te laten gaan en nog veel meer. Dat geldt óók voor onze gezondheid. Door één beslissing te nemen kun je ruimte maken voor pijnbestrijding, vaak zelfs volledig herstel. Zodat je je zorgen daarover achter je kan laten.

Bedenk bij jezelf of het tijd is om nieuwe deuren te openen naar mogelijkheden voor je gezondheid, voor je zelfstandigheid, waardoor je je vrijheid weer terug krijgt.

Deuren openen naar mogelijkheden waar je eerder nog niet aan hebt gedacht.

Vandaag wil ik je uitdagen om iets te veranderen

Misschien iets kleins dat je eigenlijk al een hele tijd hebt uitgesteld. Je wilt misschien toch gaan beginnen met die cursus die je al een tijd wilt doen, of je wil een mooie reis maken, of naar een nieuwe baan gaan zoeken. Of wil je iets veranderen in je gezondheidsomstandigheden en toch die behandelingen gaan doen die veelbelovende resultaten opleveren. Maar je hebt er nog geen stap voor gezet. Waarom vertel ik je dit: want elke actie creëert een reactie. Vandaag een beslissing nemen heeft een directe invloed op de dag van morgen. Als je wilt dat morgen zo blijft als vandaag hoef je niets te doen. Een beslissing nemen om niets te doen is óók een beslissing.

Minder pijn door artrose

Als je wil dat je je morgen beter voelt, dat je minder pijn hebt door artrose, meer energie en vitaliteit hebt, kun je een keuze maken, kun je een beslissing nemen. En dat hoeft niet eens iets groots te zijn. Misschien hoef je alleen maar de telefoon te pakken en iemand te bellen, of je kunt een email sturen om meer informatie te vragen over iets waar je al een tijdje aan hebt gedacht of waar je nog over twijfelt.

Want nogmaals: de beslissingen die je vandaag neemt voor verbetering van je pijn door artrose of posttraumatische dystrofie kunnen je leven onmiddellijk een nieuwe richting geven en de kwaliteit van je dagelijks leven verbeteren. Doe iets wat wel op je lijstje staat, maar wat je hebt uitgesteld. Alle keuzes die je maakt hebben consequenties. Als je blijft afwachten en je doet niets, zal er ook niets veranderen. Denk daar even over na!

Maak er een mooie dag van!

————————————————–

PS Als je hulp nodig hebt voor bestrijding van pijnklachten door artrose, posttraumatische dystrofie of iets anders, maak dan een afspraak met mijn assistente Mira op: 06-38038643.

Tot ziens!

Vriendelijke groet, Wim Beek