Voel je vrij, veilig, gezond en vrij van pijn
De aandacht is de laatste dagen enorm getrokken naar de berichtgevingen van de aanslagen in Parijs en de emoties daar omheen. Wat er gebeurd is, is verschrikkelijk,  daar is iedereen het over eens...


Wij vinden het thuis belangrijk om ons bewust te zijn van de wereld om ons heen. We besteden er aandacht aan, we praten erover en dat is heel fijn. Dat geeft ook meer rust. Maar we zijn er ook weer niet tevéél mee bezig. Het uitvergroten van wat er gebeurd is creëert alleen maar meer angst, onzekerheid en onbegrip. Het is goed om te weten wat er gebeurt en het is okee om daar een mening over te hebben. Daarin respecteren wij elkaar.


Net als iedereen hopen wij dat het in Nederland rustig blijft en dat we kunnen uitzien naar een oplossing voor de verschillen van mening in de wereld. Zoals het tot nu toe is gegaan heeft nog niet echt geleid tot een effectieve oplossing. Ik hoop dat de wereldleiders gezamenlijk met een oplossing voor het probleem komen. Misschien wel aan een hele nieuwe oplossing waar zij eerder nog niet aan hadden gedacht.

Maar het belangrijkste ben je uiteindelijk zelf.

Want jij gaat weer verder met het dagelijks leven, met je eigen vragen en verlangens:

* Hoe gaat het nu eigenlijk met mij?
* Wat zou ik het liefste willen?
* Wat heb ik daar tot nu voor toe gedaan?
* Waar loop ik tegenaan?
* Aan welke oplossing voor mijn probleem heb ik nog niet gedacht?

We zijn met dezelfde vragen bezig op landelijk niveau, als in ons persoonlijke leven.
Logisch, want uiteindelijk willen we ons allemaal vrij, veilig, gezond, vrij van pijn en gelukkig voelen. Toch?Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Nieuwsbrief

Meer ervaringen van cliënten, artikelen en de agenda.

Praktijk gegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878

Praktijkgegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878