Zelfstandigheid en vrijheid

Na een heerlijke vakantie ga ik weer helemaal opgeladen aan het werk. Ik vind het altijd fijn om de draad weer op te pakken met de mensen die ik behandel, ookal is het maar twee of drie weken geleden.
 
Nieuwe mensen hebben zich aangemeld voor een intake voor een behandelingsprogramma voor artrose, voor posttraumatische dystrofie of CRPS (daar krijg ik er steeds meer van) en voor langdurige pijn in de buik. Met de inspiratie van de vakantie nog in mijn herinnering kijk ik er naar uit om aan de gang te gaan met deze mensen om ze te helpen naar een leven zonder pijn en een onbezorgde toekomst. Ik kan natuurlijk niet (en dat kan niemand) alle zorgen en tegenslagen weghalen voor mensen. Maar ik kan zorgen voor pijnbestrijding en ze naar een stabiele situatie in hun gezondheid brengen waardoor ze weer kunnen genieten van hun zelfstandigheid gevoel van vrijheid. En het mooie weer in Nederland is altijd meegenomen!

Vrij van Pijn

Met het behandelingsprogramma van Vrij van Pijn kun je pijn en beperkingen achter je laten en liggen een gezond lichaam en het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangt weer binnen handbereik.

Nieuwsbrief

Meer ervaringen van cliënten, artikelen en de agenda.

Praktijk gegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878

Praktijkgegevens

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06-24733688

Lid van de V.I.V., reg.nr. 1907738B
AGB-code praktijk: 90-57365
AGB-code behandelaar: 90-048878