Artrose-behandeling

Nog een paar dagen en het is alweer kerst. Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat!
Er is weer veel gebeurd dit jaar. In de organisatie van de praktijk maar ook bij de mensen die komen voor pijnbestrijding en verbetering. Mensen blij maken en ze een betere kwaliteit van leven te geven is het belangrijkste. Daar gaat het in de praktijk natuurlijk echt om.

Het is altijd leuk natuurlijk om meer landelijke bekendheid te krijgen. Afgelopen jaar ben ik twee keer geïnterviewd voor de Elsevier (zie ook hieronder). Voor veel mensen blijft de onzekerheid vanwege de intense lange periode die draaide om Corona en hoe we met elkaar moesten omgaan. De oorlog in Oekraïne doet ons beseffen hoe goed wij het hebben, zelfs met een binnentemperatuur van 19 graden. En ondanks de financiële schommelingen en uitdagingen in de maatschappij ben ik verheugd om te merken dat mensen toch hun weg vinden naar de praktijk.

Misschien wel logisch. Want pijn blijft terugkomen en vaak wordt het alleen maar erger. Dat heeft weinig te maken met de economie of buitenlandse betrekkingen. Het verlangen om van je pijn af te komen en de motivatie om ervoor te zorgen dat het niet erger wordt blijft enorm sterk.

Je bent welkom om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we gewoon eens, gratis en vrijblijvend, praten over de mogelijkheden voor behandelingen van jouw persoonlijke klachten. Maak daarvoor een afspraak met Mira op 06-38038643. Dan bel ik je!

Ik wens je een fijn en kerst-achtig weekend!

Wim Beek
T:  06-38038643
E:  info@vrijvanpijn.nl
W: vrijvanpijn.nl

————————————————————————————————

Leuk om nog even te laten zien hoe het derde interview met mij is gepubliceerd in de Elsevier op 15 nov. 2022 (de bijlage van de Elsevier heet ‘Clique’). Ik vind dat het er heel goed uitziet!

Pijn door artrose kan vrijwel helemaal verdwijnen

“De neuroloog verzekerde hem dat er niets aan te doen was en dat hij zijn verdere leven aan een rolstoel zou zijn gekluisterd en tot steeds minder in staat zou zijn. Een zo sombere prognose wilde hij niet accepteren en ging naarstig op zoek naar alternatieve behandelingen die nog wél mogelijkheden voor verbetering boden. Zo kwam hij terecht bij shiatsu, Japanse acupressuur waar hij baat bij had.” Herstel van artrose- en andere gewrichtspijnen is de specialiteit van ervaringsdeskundige Wim Beek, die in zijn praktijk Vrij van Pijn ‘onherstelbare’ pijnklachten behandelt.

Klik op het plaatje voor het hele artikel in Clique

 

Wim Beek helpt al meer dan 30 jaar mensen van pijn en beperkingen naar gezondheid en vrijheid. Hij richt zich op mensen die vastlopen in het ziekenhuis en is gespecialiseerd in het behandelen van artrose en posttraumatische dystrofie.

continue reading

Related Posts

 • 219 words-1 min read-

  Lees het verhaal van Hannah die haar werk niet meer […]

  Lees meer
 • 1000 words-5 min read-

  Heb jij voldoende vertrouwen in jezelf? Mensen verliezen soms snel […]

  Lees meer
 • 895 words-4 min read-

  Wat moet je met al die informatie over gezondheid, pijn […]

  Lees meer