Kom in beweging

Kwaliteit van je dagelijks leven
Blijven klagen heeft nog nooit iemand verder geholpen in zijn of haar gezondheid. Je zit nu dit blogbericht te lezen. Dus dat betekent dat je, in plaats van afwachten, hebt besloten om zelf in beweging te komen om te onderzoeken wat je kunt doen voor je herstel. Als je terug wil naar je oorspronkelijke gevoel van vrijheid is het belangrijk om te ontdekken hoe je je lichaam en je gezondheid weer naar een hoger niveau kunt brengen. Zodat je daarmee de kwaliteit van je dagelijks leven weer optimaliseert.

Dat je het doet
Dit heeft niets te maken met de behandelingen bij Vrij van Pijn, maar heeft alles te maken met jou en hoe je met jezelf omgaat. Of je hebt gekozen voor de reguliere, westerse geneeskunde, de oosterse geneeskunde of een alternatieve of aanvullende behandeling, dat maakt niet zoveel uit. Het gaat erom DAT je het doet! DAT je in beweging bent gekomen. DAT je een beslissing hebt genomen.

Want als je niet in beweging komt verandert er niets
Het belangrijkste is toch is dat je van je pijnklachten en van de beperkingen en problemen in je gezondheid af wilt?!

Waar het om gaat is dat de motivatie die je hiermee laat zien, dat vlammetje bij jou van binnen. Dat je moed en de kracht hebt verzameld om stappen te nemen. Dit is dus niet voor iedereen.

Dit is voor mensen die voelen dat er nog meer moet zijn.
Voor mensen die zich niet willen neerleggen bij wat de dokter of behandelaar zegt. Dit is voor mensen die er alles aan willen doen om te herstellen en een zelfstandig en onafhankelijk leven willen leiden. Voor mensen die bereid zijn om stappen te nemen. Stappen richting herstel, gezondheid en een hoogwaardige kwaliteit van leven. Ergens binnen in jou geloof je daar nog in, wil je daar voor vechten.

Nieuwe mogelijkheden voor je vrijheid
Misschien weet je nog niet precies wat je hiervoor allemaal moet doen en hoe je dat gaat doen. Maar het gaat erom dat je een nieuwe deur hebt geopend. Je bent nieuwsgierig naar iets wat je nog niet kent, maar wat wel je interesse heeft gewekt. Een deur waarvan je het bestaan niet wist. Je wist niet eens dat daar een deur zat! En het mooie is dat je ontdekt dat je in een zaal komt met nog meer deuren. Nog meer deuren die je kunt openen. Achter elke deur zal je weer nieuwe kennis vinden die je kunt gebruiken. Jouw persoonlijke weg naar herstel en optimale gezondheid, zonder pijn of beperkingen. De weg terug naar je vrijheid.

Hoe mooi is het dat je niet meer kiest voor de beperkingen die je arts je biedt, maar in beweging komt en kiest voor de mogelijkheden die het leven je biedt. Laat dat maar even tot je doordringen.

Leef met passie en maak er een dag van die je nooit meer vergeet!

Wim Beek helpt al meer dan 30 jaar mensen van pijn en beperkingen naar gezondheid en vrijheid. Hij richt zich op mensen die vastlopen in het ziekenhuis en is gespecialiseerd in het behandelen van artrose en posttraumatische dystrofie.

continue reading

Related Posts

 • 246 words-1 min read-

  Lees het verhaal van Brigitte die niet meer de deur […]

  Lees meer
 • 1008 words-5 min read-

  Laat jij je tegenhouden? Vaak kom ik mensen tegen die […]

  Lees meer
 • 446 words-2 min read-

  Lees het verhaal van Sanne die zich hopeloos en machteloos […]

  Lees meer