Ménière

Lees het verhaal van Minke:

Je hebt in de Vrij van Pijn Tips en op de website al veel ervaringen kunnen lezen van mensen die ik heb behandeld. Elk verhaal en elke ervaring over het herstel van pijn of ziekte dat ik krijg van een ex-cliënt(e) is altijd heel persoonlijk en bijzonder. Vorige week kreeg ik een email van Minke. Ik heb haar een aantal maanden in behandeling gehad en ze is in die periode enorm vooruitgegaan. Dat is natuurlijk fantastisch. In de eerste plaats voor haar zelf. Maar voor mij ook, want om dit te ervaren is het mooiste wat er is. Dat is precies wat me motiveert, daar doe ik het allemaal voor.

Dit is wat Minke heeft geschreven:

Hallo Wim,
Ik had zin om mijn gevoel over de behandeling op mail te zetten. Ik weet niet of je er gebruik van wil maken. Laat ik aan jou over: Mijn naam is Minke Hoekstra en denk dat ik iets moois te vertellen heb. In het begin van het vorige jaar was ik heel erg moe en kreeg ik vrij plotseling de ziekte van Ménière. Mijn buurvrouw is keel, neus en oor (K-N-O) arts en ze wist me te vertellen dat het zonder medicijnen niet echt beter zou gaan en ik er met tussenpozen last van kon blijven houden. Aangezien ik nogal eigenzinnig ben wilde ik niet doorgaan met medicijnen, maar alleen met gezondheid. Ik ben al mijn hele leven opzoek naar andere vormen van gezondheid dan de gebruikelijke weg.

Ik ben al over 70, zodoende heb ik veel tijd gehad om te experimenteren. Ik was echt heel teleurgesteld omdat ik al 30 jaar gezond eet en steeds mijn best deed om alles beter voor mezelf te doen. Ik ben al vaak tegen de lamp gelopen, mijn leven was vol met pittige ervaringen die me veel energie hebben gekost, maar ook veel levenslessen hebben bezorgd.

Ik wil je niet teveel lastig te vallen met het negatieve, maar juist met het positieve! Daar is Wim Beek er één van. Ik heb z’n adres van mijn lieve zus. Eerlijk gezegd ging ik er met wat tegenzin naar toe. Het was ver rijden en door mijn slechte ervaringen zeer op mijn hoede. Maar mijn batterij was leeg en het leven zag er niet meer zo vrolijk uit. Eigenlijk had ik weinig keus.

Wim Beek heeft me er bovenop geholpen, ik ben 9 keer bij hem geweest en ben “als nieuw”. Ik heb geen Ménière meer en voel me werkelijk 10 jaar jonger. Ik kan weer uren wandelen zonder moe te zijn. Ook mijn emotie kan ik veel beter onder controle houden en mijn liefde voor mijzelf en voor anderen is flink gegroeid.

Het was een goede beslissing dit avontuur aan te gaan, de afstand en de kosten vielen totaal weg. Met veel plezier ging ik elke maand naar Leiden en keek ik uit naar onze babbel en de behandelingen.

Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Wim Beek helpt al meer dan 30 jaar mensen van pijn en beperkingen naar gezondheid en vrijheid. Hij richt zich op mensen die vastlopen in het ziekenhuis en is gespecialiseerd in het behandelen van artrose en posttraumatische dystrofie.

continue reading

Related Posts

 • 649 words-3 min read-

  Lees het verhaal van Annet die bijna niet meer kon […]

  Lees meer
 • 440 words-2 min read-

  Kloppen je vooroordelen over natuurgeneeskunde eigenlijk wel? Van beroep ben […]

  Lees meer
 • 525 words-3 min read-

  Lees het verhaal van Adri die pijn had bij alles […]

  Lees meer