pijn

Lees het verhaal van Sanne die van de pijn door artrose af is:

Mijn naam is Sanne, ik ben 42. Ik woon met mijn man in een heel mooi huis met uitzicht over het strand en de zee. Ik heb een heel kleurrijk en dynamisch leven. Ik werk met managers en verkopers in een groot bedrijf. Mijn vrije tijd besteed ik graag in mijn grote landelijke tuin, ik schilder en ik hou van kunst, antropologie en de mens in ontwikkeling.

Ik heb pijn gehad in mijn hele lichaam. Als ik erover nadenk weet ik niet meer waaraan ik niet heb geleden. Vanaf 2005 worstelde ik met artrose: rugpijn, pijn in mijn rechter heup en het gevoel van spelden en naalden in mijn vingers. Ik had ook last van indigestie en pijn in mijn buik. Ik had een constante onrust in mijn lichaam en soms paniekaanvallen.

Het voelde soms alsof ik leefde in een vacuüm. Dat kon dagen duren. Ik ben vaker bij de dokter geweest dan de meeste mensen in hun hele leven. Maar niets hielp, hij kon niets voor me doen. Ik voelde me hopeloos, machteloos en ik had geen gevoel van eigenwaarde. En ik voerde een dagelijkse strijd tegen mijn eigen negatieve gedachten.

Ik heb altijd geloofd dat er veel meer is dan wat we kunnen verklaren met onze logica. Mijn vriendin vertelde me over Wim en de positieve resultaten van de behandelingen. Dat voelde heel goed voor mij. Het was gewoon een sterk intuïtief gevoel dat ik niet hoefde uit te leggen of te analyseren.

De behandelingen bij Wim maakten voor mij meteen een groot verschil. Na twee behandelingen met kruiden en twee met zijn handen was de meeste pijn weg. Alleen mijn heup had nog een paar extra behandelingen nodig en dat gaat nu ook goed.

Naast dat ik me lichamelijk voel als herboren, is een heel belangrijk verschil dat ik nu een innerlijke rust ervaar die onbeschrijfelijk is. Het is er gewoon, overal waar ik ga. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik dichtbij mijn kern leef. Dat maakt me nog elke dag sterker en gelukkiger. En als er nu iets gebeurt, zoals laatst weer in mijn werk, blijft het bij een paar rimpelingen aan de oppervlakte en het escaleert niet meer.

Angst en stress blijven weg en ik glimlach van binnen. Ik ben bereid geweest om de deur naar genezing en vrijheid te openen. Ik voel me niet langer gevangen. Nu voel ik me zoals ik me nog nooit heb gevoeld. Mijn dagelijks leven is nu beter en rijker dan het ooit was.

Ik kan alleen maar mijn beste aanbevelingen doen voor Wim.
Hier is een man met een bijzonder geschenk.

Sanne

continue reading

Related Posts

 • 497 words-2 min read-

  Lees het verhaal van Minke: Je hebt in de Vrij […]

  Lees meer
 • 892 words-4 min read-

  Ontdek wat je dichterbij verbetering van je pijnklachten brengt: Weet […]

  Lees meer
 • 974 words-5 min read-

  Ontdek wat er voor jou mogelijk is buiten het reguliere […]

  Lees meer