De praktijk verhuist!

Het is snel gegaan. Op 1 april verhuist de praktijk. Ik ga weer mensen behandelen aan huis. Ik heb eerder jaren lang mensen behandeld vanuit huis. Nu heb ik ruim een jaar met plezier de praktijk gehad in Nijmegen.

De lange reistijd, de langer wordende files en nu ook nog de stijgende benzinekosten hebben mij uiteindelijk doen beslissen om lekker thuis te werken. Inmiddels is de behandelkamer ook helemaal af en ingericht. Dus we kunnen aan de slag! Voor de meeste mensen scheelt het qua reistijd niet meer dan een kwartier. Voor de mensen uit Nijmegen en zuidelijker is het een iets grotere uitdaging.

Het nieuwe adres en mijn huisadres is:

Thorbeckestraat 62
6971DD Brummen

Routebeschrijving
Het telefoonnummer en het emailadres blijven hetzelfde. En Mira blijft mijn assistente.

Vanaf 1 april verwelkom ik je graag in Brummen! Geniet van de lente en onthoud:

Leef met passie!

continue reading

Related Posts

 • 443 words-2 min read-
  Lees meer
 • 486 words-2 min read-

  Lees het aangrijpende verhaal van Sven die toch van zijn […]

  Lees meer
 • 319 words-2 min read-

  Volg je intuïtie en ontdek de mogelijkheden die je ter […]

  Lees meer