Wie je ook bent, wat je ook al hebt gedaan en bereikt in je leven, als je deze artikelen leest heb je er waarschijnlijk behoefte aan om iets te veranderen in je huidige omstandigheden.

Je wilt van je pijnklachten af en de beperkingen die daarbij horen. Je wilt je weer zelfstandig en onafhankelijk voelen in je dagelijks leven, je vrij voelen en doen en laten wat je wilt. Je wilt geen energie en tijd meer verliezen aan pijn.

Ik denk dat iedereen recht heeft op een goede gezondheid. Stilzitten en afwachten zullen niet voor veel verbetering in je omstandigheden zorgen. Je kunt beter in beweging komen en doen wat er nodig is. Al is het maar een kleine stap.

Op de website en in de nieuwsbrieven krijg je wellicht wat ideeën en gedachten die je verder kunnen brengen. Want je bent gewoon nog niet tevreden.

De telefoon pakken of een email sturen kunnen weer een begin zijn. Want elke verbetering begint weer met een nieuwe eerste stap.

Want dit gaat allemaal over jou en hoe je wilt leven. De kwaliteit van je gezondheid bepaalt de kwaliteit van je dagelijks leven.

Daarom wil ik je inspireren om het optimale in je gezondheid te bereiken. Je hebt een hoop te verliezen als je het niet doet!

continue reading

Related Posts

 • 963 words-5 min read-

  Je hebt chronische pijnklachten en je wordt naar huis gestuurd. […]

  Lees meer
 • 2151 words-11 min read-
  Lees meer
 • 473 words-2 min read-

  Kies je voor de standaardvisie? Filmserie: ‘Stap voor stap naar […]

  Lees meer