Artrose-herstel

Dat heerlijke najaarszonnetje dat soms nog onverwacht door de bont gekleurde bomen schijnt. En die heerlijke frisse herfstlucht. Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik.

Misschien zie je wel op tegen de winter die er straks aankomt. Veel mensen met artrose en andere pijnklachten krijgen meer en intensere pijn als het kouder wordt. Dat is voor veel mensen een belangrijke reden om de volgende stap te nemen naar blijvend herstel van die pijnklachten. Maar dat geldt niet voor iedereen.
Dat is iets wat ik heel interessant vind. Daarom aan jou de volgende vragen:

Hoeveel pijn door artrose moet jij hebben voordat je hulp gaat zoeken, voor de korte én lange termijn?

Ik vraag het je niet voor niks. Veel mensen realiseren zich niet dat je niet te lang moet wachten. Want hoe eerder je begint met de behandelingen, hoe verder je kunt komen in het genezingsproces. En hoe minder beschadigingen en pijn achterblijven omdat het niet meer te repareren is.

Natuurlijk: er is meer mogelijk dan je denkt. Maar het lichaam en zijn herstelkracht heeft ook grenzen!
En ik kan veel met pijn door artrose, maar ik kan niet alles.

Ik ben benieuwd naar jouw gedachten hierover…

continue reading

Related Posts

 • 655 words-3 min read-

  Lees het verhaal van Annet die nu elke dag weer […]

  Lees meer
 • 732 words-4 min read-

  Interessante tip voor jou als patiënt: concrete suggesties hoe je […]

  Lees meer
 • 120 words-1 min read-

  Ik ben er een tijd mee bezig geweest en ik […]

  Lees meer