Artrose knie

Lees het verhaal van Angela die pijn had door artrose en nu weer kan sporten en wandelen:

Ik kwam met hevige pijn in m’n knie bij Vrij van Pijn.

Ervaarde veel belemmeringen, waaronder fitnessen hetgeen ik bijna dagelijks met heel veel plezier doe. De orthopedisch chirurg constateerde artrose, waarbij het kraakbeen helemaal versleten was.

Mijn toekomst zag er somber uit, omdat de reguliere zorg mij geen oplossing bood. ‘s Nachts werd ik wakker van pijn en dacht zo niet verder te willen leven.

Bioresonantie heb ik geprobeerd, maar dat gaf kortdurende verlichting van de pijn.

Na maanden thuiszitten wilde ik met de trein weg. Het lukte me niet om de trein in te stappen.
Huilend ging ik terug naar huis, omdat ik mezelf al in een rolstoel zag zitten. Thuis aangekomen ben ik opzoek gegaan naar mogelijkheden van de pijn af te komen. Zo kwam ik op de website van Vrij van Pijn terecht.

Na de positieve recensies gelezen te hebben, besloot ik een afspraak te maken. Het intake gesprek gaf me zoveel vertrouwen, dat ik besloot het behandeltraject in te gaan.

Wim is bescheiden, eerlijk en straalt rust en vertrouwen uit. Na de eerste behandeling merkte ik al een verbetering op, hetgeen hoop gaf.

Nu ben ik gelukkig pijnvrij. Ik kan weer sporten, wandelen en yoga beoefenen.

Als ik bij yoga en Pilates te veel heb gedaan, word ik door mijn lichaam teruggefloten. De pijn is na enige rust dan gauw weer over.

Mijn dank aan Wim is niet in woorden uit te drukken. Regelmatig denk ik vol dankbaarheid terug aan zijn behandelingen. Hij heeft me mijn leven teruggegeven door onder andere mij van mijn pijnklachten af te helpen. Ik kan bijna alles weer, waarvan ik dacht nooit meer te kunnen doen. Wat mij betreft heeft Wim magische handen.

Angela

continue reading

Related Posts

 • 497 words-2 min read-

  Lees het verhaal van Minke: Je hebt in de Vrij […]

  Lees meer
 • 892 words-4 min read-

  Ontdek wat je dichterbij verbetering van je pijnklachten brengt: Weet […]

  Lees meer
 • 974 words-5 min read-

  Ontdek wat er voor jou mogelijk is buiten het reguliere […]

  Lees meer