pijn

Lees het verhaal van Angela die wanhopig was van de pijn en nu toch weer kan sporten en wandelen:

Ik kwam met hevige pijn in m’n knie bij Vrij van Pijn.

Ervaarde veel belemmeringen, waaronder fitnessen hetgeen ik bijna dagelijks met heel veel plezier doe. De orthopedisch chirurg constateerde artrose, waarbij het kraakbeen helemaal versleten was.

Mijn toekomst zag er somber uit, omdat de reguliere zorg mij geen oplossing bood. ‘s Nachts werd ik wakker van pijn en dacht zo niet verder te willen leven.

Bioresonantie heb ik geprobeerd, maar dat gaf kortdurende verlichting van de pijn.

Na maanden thuiszitten wilde ik met de trein weg. Het lukte me niet om de trein in te stappen.
Huilend ging ik terug naar huis, omdat ik mezelf al in een rolstoel zag zitten. Thuis aangekomen ben ik opzoek gegaan naar mogelijkheden van de pijn af te komen. Zo kwam ik op de website van Vrij van Pijn terecht.

Na de positieve recensies gelezen te hebben, besloot ik een afspraak te maken. Het intake gesprek gaf me zoveel vertrouwen, dat ik besloot het behandeltraject in te gaan.

Wim is bescheiden, eerlijk en straalt rust en vertrouwen uit. Na de eerste behandeling merkte ik al een verbetering op, hetgeen hoop gaf.

Nu ben ik gelukkig pijnvrij. Ik kan weer sporten, wandelen en yoga beoefenen.

Als ik bij yoga en Pilates te veel heb gedaan, word ik door mijn lichaam teruggefloten. De pijn is na enige rust dan gauw weer over.

Mijn dank aan Wim is niet in woorden uit te drukken. Regelmatig denk ik vol dankbaarheid terug aan zijn behandelingen. Hij heeft me mijn leven teruggegeven door onder andere mij van mijn pijnklachten af te helpen. Ik kan bijna alles weer, waarvan ik dacht nooit meer te kunnen doen. Wat mij betreft heeft Wim magische handen.

Angela

Wim Beek helpt al meer dan 30 jaar mensen van pijn en beperkingen naar gezondheid en vrijheid. Hij richt zich op mensen die vastlopen in het ziekenhuis en is gespecialiseerd in het behandelen van artrose en posttraumatische dystrofie.

continue reading

Related Posts

 • 649 words-3 min read-

  Lees het verhaal van Annet die bijna niet meer kon […]

  Lees meer
 • 440 words-2 min read-

  Kloppen je vooroordelen over natuurgeneeskunde eigenlijk wel? Van beroep ben […]

  Lees meer
 • 525 words-3 min read-

  Lees het verhaal van Adri die pijn had bij alles […]

  Lees meer