Mira Sovilj

Wim en ik kennen elkaar al langer dan 10 jaar, via ons zakelijk netwerk. Jaren geleden kwamen we elkaar ook live in een training tegen. Toen ik in de lente van 2022 de vraag kreeg of ik zijn assistente wilde worden, voelde ons contact al heel vertrouwd. We gingen de uitdaging samen aan :-)

Ik ondersteun Wim op afstand, vanuit mijn thuiskantoor in Waddinxveen (bij Gouda). Zelf werk ik ruim 12 jaar als een VA (virtuele assistente) voor verschillende ondernemers. Bij Vrij van Pijn zorg ik met name voor de afsprakenadministratie. Omdat Wim verder geen ondersteuning nodig heeft bij zijn behandelingen, past deze werkwijze ‘op afstand’ prima bij zijn praktijk.

Zelf kom ik uit de Juridische sector, waar ik jarenlang werkzaam was als eerstelijns hulpverlener en juridisch secretaresse. Ook was ik ooit office manager bij een IT bedrijf en directiesecretaresse bij de Raad voor de Kinderbescherming.Geboren in Rotterdam. Maar ook 11 jaar in Joegoslavië gewoond, het land van mijn herkomst. Ik ben getrouwd met een geniale man en ik ben moeder van twee geweldige jongens (op dit moment 19 en 17). Verder wonen er twee katten en twee honden in ons huis. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag is mijn vrije dag.

Ik heb vakantie van 16 t/m 20 oktober.

Met vriendelijke groet,
Mira, assistente
T: 06 38 03 86 43 (ook whatsapp)