Neem een beslissing

Filmserie: ‘Stap voor stap naar vrij van pijn’
Kleine stappen naar grote veranderingen

Filmpje 4: Neem een beslissing

 

Tekst bij het filmpje (ondertiteling):

Wij leven in een vrij land, wij kunnen dan ook in vrijheid leven als we zouden willen. Ieder van ons heeft dezelfde kansen, we hebben allemaal de beschikking over dezelfde middelen en mogelijkheden om onze dromen te realiseren, om onze diepste wensen in vervulling te laten gaan en nog veel meer. Dat geldt óók voor onze gezondheid. Door één beslissing te nemen kun je ruimte maken voor pijnbestrijding, vaak zelfs volledig herstel. Zodat je je zorgen daarover achter je kan laten.

Bedenk bij jezelf of het tijd is om nieuwe deuren te openen naar mogelijkheden voor je gezondheid, voor je zelfstandigheid, waardoor je je vrijheid weer terug krijgt. Deuren openen naar mogelijkheden waar je eerder nog niet aan hebt gedacht.

Vandaag wil ik je uitdagen om iets te veranderen. Misschien iets kleins dat je eigenlijk al een hele tijd hebt uitgesteld. Je wilt misschien toch gaan beginnen met die cursus die je al een tijd wilt doen, of je wil een mooie reis maken, of naar een nieuwe baan gaan zoeken. Of wil je iets veranderen in je gezondheidsomstandigheden en toch die behandelingen gaan doen die veelbelovende resultaten opleveren. Maar je hebt er nog geen stap voor gezet. Waarom vertel ik je dit: want elke actie creëert een reactie. Vandaag een beslissing nemen heeft een directe invloed op de dag van morgen. Als je wilt dat morgen zo blijft als vandaag hoef je niets te doen. Een beslissing nemen om niets te doen is óók een beslissing.

Als je wil dat je je morgen beter voelt, dat je minder hebt door artrose, meer energie en vitaliteit hebt, kun je een keuze maken, kun je een beslissing nemen. En dat hoeft niet eens iets groots te zijn. Misschien hoef je alleen maar de telefoon te pakken en iemand te bellen, of je kunt een email sturen om meer informatie te vragen over iets waar je al een tijdje aan hebt gedacht of waar je nog over twijfelt.

Want normaals: de beslissingen die je vandaag neemt voor verbetering van je pijn door artrose of posttraumatische dystrofie kunnen je leven onmiddellijk een nieuwe richting geven en de kwaliteit van je dagelijks leven verbeteren. Doe iets wat wel op je lijstje staat, maar wat je hebt uitgesteld. Alle keuzes die je maakt hebben consequenties. Als je blijft afwachten en je doet niets, zal er ook niets veranderen. Denk daar even over na! 

Maak er een mooie dag van! 

————————————————–

PS Als je hulp nodig hebt voor verbetering van je gezondheid, je kwaliteit van leven, over klachten als pijn door artrose, pijnbestrijding of iets anders, hoor ik graag van je.

Bel met mijn assistente Mira voor een terugbelafspraak op: 06-38038643. Ik bel je dan terug op een avond door de week tussen 20 en 21 uur.

Ik neem graag even de tijd om je vragen te beantwoorden. Het is puur ter informatie en het verplicht je tot niets.

Tot ziens!

Vriendelijke groet, Wim Beek

 

 

continue reading

Related Posts

 • 655 words-3 min read-

  Lees het verhaal van Annet die nu elke dag weer […]

  Lees meer
 • 732 words-4 min read-

  Interessante tip voor jou als patiënt: concrete suggesties hoe je […]

  Lees meer
 • 120 words-1 min read-

  Ik ben er een tijd mee bezig geweest en ik […]

  Lees meer