Mira krijg je aan de lijn als je het praktijknummer (06-38038643) belt. Je kan haar ook appen voor afspraken. Veel mensen hebben me laten weten dat ze heel blij zijn met haar en haar vriendelijke en servicegerichte houding. Omdat Mira niet fysiek in de praktijk aanwezig is, stel ik haar op deze manier graag aan je voor.


Wim en ik kennen elkaar al langer dan 10 jaar, via ons zakelijk netwerk. Jaren geleden kwamen we elkaar ook live in een training tegen. Toen ik in de lente van 2022 de vraag kreeg of ik zijn assistente wilde worden, voelde ons contact al heel vertrouwd. We gingen de uitdaging samen aan :-)

Ik ondersteun Wim op afstand, vanuit mijn thuiskantoor in Waddinxveen (bij Gouda). Zelf werk ik ruim 12 jaar als een VA (virtuele assistente) voor verschillende ondernemers. Bij Vrij van Pijn zorg ik met name voor de afsprakenadministratie. Omdat Wim verder geen ondersteuning nodig heeft bij zijn behandelingen, past deze werkwijze ‘op afstand’ prima bij zijn praktijk.

Zelf kom ik uit de Juridische sector, waar ik jarenlang werkzaam was als eerstelijns hulpverlener en juridisch secretaresse. Ook was ik ooit office manager bij een IT bedrijf en directiesecretaresse bij de Raad voor de Kinderbescherming.Geboren in Rotterdam. Maar ook 11 jaar in Joegoslavië gewoond, het land van mijn herkomst. Ik ben getrouwd met een geniale man en ik ben moeder van twee geweldige jongens (op dit moment 19 en 17). Verder wonen er twee katten en twee honden in ons huis.  Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag is mijn vrije dag.

Wim Beek helpt al meer dan 30 jaar mensen van pijn en beperkingen naar gezondheid en vrijheid. Hij richt zich op mensen die vastlopen in het ziekenhuis en is gespecialiseerd in het behandelen van artrose en posttraumatische dystrofie.

continue reading

Related Posts

  • 207 words-1 min read-

    December is een belangrijke maand om te kijken of je de […]

    Lees meer
  • 402 words-2 min read-

    Ontdek hoe gezonde voeding de kwaliteit van je leven aanzienlijk […]

    Lees meer