klachten

Lees het verhaal van Adri die pijn had bij alles wat ze deed:

Ik kreeg eerst klachten in mijn gewrichten die snel verergerden. Uit bloedonderzoek bleek dat ik reumatische artritis had. Tevens had ik wisselende klachten van de schildklier, wat mijn dag- en nachtritme enorm verstoorde. Ook pakte ik snel een virus op.

Vijf maanden heb ik medicijnen geslikt, maar had nog steeds heel veel pijn. Ik ben daarmee gestopt en verder gegaan met acupunctuur en op mijn voeding gelet. Dat ging een aantal jaren redelijk goed, totdat ik vorig jaar weer heel veel pijn door artrose in mijn voeten, polsen, vingers en bovenarmen kreeg. Het trok door tot in mijn achterhoofd.

De pijn was zo hevig, dat ik mijn dagelijkse werk niet meer kon doen. Ik kon geen stukje meer lopen, kwam met veel moeite de trap op, kon geen boodschappen meer doen. Ik had bij alles wat ik deed pijn. De reguliere geneeskunde wilde mij alleen behandelen, door steeds meer proeven met nieuwe medicijnen voor te schrijven, waar ik niks voor voelde. Wat moest ik met al die medicijnen in mijn lijf, die weer andere klachten veroorzaakten. Ik voelde meer voor een alternatieve behandeling voor pijnbestrijding zonder medicijnen.

Ik had MEER hulp nodig. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam op de website van ‘Vrij van Pijn’. Direct heb ik gebeld om een afspraak te maken, wat ik van mezelf bijzonder vond, omdat ik meestal over dergelijke zaken wat langer na wil denken. Het was een gevoel van binnenuit. Ik had eerst een intakegesprek, wat ik als heel bijzonder ervaren heb en direct goed voelde. Wim wekte mijn vertrouwen, iets wat ik heel belangrijk vind. Bij dit gesprek vertelt hij je of hij je kan helpen of niet, wat voor mij gelukkig goed uitpakte.

In de eerste maanden bleef ik nog veel pijn houden. Wim stelde mij gerust, door te vertellen, dat het herstel stap voor stap moest gaan en tijd nodig heeft.

Mijn vertrouwen en geduld werden op de proef gesteld. Pas na een aantal maanden merkte ik dat ik vorderingen maakte. Er vond herstel in mijn lichaam plaats: ‘s nachts soms hevig transpireren, ik kreeg pijnscheuten in mijn voet, dikke enkels en spierpijn in mijn benen. Ik heb er toen een gewoonte van gemaakt om ’s middags na de lunch even te gaan rusten. Ik had dit echt nodig. Zo ging ik stap voor stap vooruit.

Ik ben nu echt van mijn pijn af en ik ben er elke dag heel gelukkig om. Ben heel tevreden met de resultaten. In vergelijking met vorig jaar, kan ik nu weer lekker tuinieren, fietsen en werken in huis. Tevens ervaar ik een innerlijke rust, waar ik superblij en gelukkig van word.

Het is heel bijzonder om door Wim met zijn kwaliteiten behandeld te worden. Hij is een echt “mensenmens” die ontzettend goed kan luisteren. Je gaat er weer vol vertrouwen en blij de deur uit.

Mensen die pijn hebben, kan ik echt aanraden om met Wim kontakt op te nemen. Ik hoop en wens dat hij nog veel mensen mag behandelen, die dan weer blij kunnen zijn met hun leven.

Adri de Vries (64)

Wim Beek helpt al meer dan 30 jaar mensen van pijn en beperkingen naar gezondheid en vrijheid. Hij richt zich op mensen die vastlopen in het ziekenhuis en is gespecialiseerd in het behandelen van artrose en posttraumatische dystrofie.

continue reading

Related Posts

 • 309 words-2 min read-

  Lees het verhaal van mw. vd Poel die op haar […]

  Lees meer
 • 974 words-5 min read-

  Ken je dat? Dat je je dan soms geen raad […]

  Lees meer
 • 665 words-3 min read-

  Lees het verhaal van Debby die amper nog kon zitten […]

  Lees meer